В Мамализі сталось криваве ДТП

В Мамализі сталось криваве ДТПДорожньо-транспортна пригода трапилась вчора в селі Мамалига Новоселицького району. Під час виїзду на головну дорогу 19-літній водій, керуючи мопедом, не надав переваги у русі автомобілю «ВАЗ-2107». Для водія мопеда зіткнення завершилось переломом ноги та струсом головного мозку.

З’ясовано, що постраждалий не мав посвідчення водія, а мопед \”FT50QT- 4\”був без номерного знаку, не зареєстрований у встановленому порядку.

ДАІ Буковини нагадує, що керування мопедом, скутером, мотоциклом, велосипедом пов’язане з ризиками для вашого життя і здоров’я. Адже, як і пішохід, водій двохколісного транспортного засобу належить до найменш захищених учасників дорожнього руху. Не нехтуйте правилами і нормами транспортної дисципліни, цінуйте власне життя і безпеку інших учасників дорожнього руху. Не забувайте також, що водії мопедів повинні мати при собі посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії А-1, реєстраційний документ на транспортний засіб та поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata