Голова Чернівецької ОДА Папієв поїхав до Криму. На День народження до Януковича?

Голова Чернівецької ОДА Папієв поїхав до Криму. На День народження до Януковича?Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв перебуває у відрядженні у Автономній Республіці Крим, де бере участь у нараді з розгляду регіональних аспектів реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки під головуванням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

На нараді йтиметься про активізацію розвитку промисловості, агропромислового, паливно-енергетичного комплексів, будівництва й транспорту, підготовку та реалізацію інвестиційних, інноваційних та інфраструктурних проектів, а також про реалізацію проектів у сфері житлово-комунального господарства, розвитку соціальної інфраструктури, вноситимуться пропозиції, спрямовані на розв’язання наявних у регіонах проблем та прискорення реалізації програми.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, що в області розпочала роботу комісія Адміністрації Президента України, яка впродовж двох тижнів вивчатиме стан діяльності органів виконавчої влади в Чернівецькій області щодо організації виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України. Комісія працюватиме на Буковині до 19 липня і впродовж цього терміну до неї можуть звернутися жителі області.

Окрім того, на Буковині ситуація не зовсім стабільна, адже вчора люди перекривали дорогу в Задубрівці Заставнівського району. Та й загалом стан доріг в області вимагає бажати кращого. І не тільки стан доріг.

Також подейкують, що Папієв поїхав на День народження до президента Януковича (9 липня), яке він традиційно відзначає в державній резиденції в Криму.

peredplata