Повстале буковинське село Задубрівка. Перша кров

Повстале буковинське село Задубрівка. Перша кров

Сьогодні сталося те, чого до чого планомірно вела злочинна бездіяльність влади. На трасі біля Задубрівки пролилася кров. Зранку о 9-й ранку обмануті мешканці, прийшовши на трасу, не побачили техніки, сльозно обіцяної керівництвом облавтодору. Це потім, уже через кілька годин вони виправдовувалися на провладних сайтах, що везли звідкісь гравій. А де підготовка асфальту до ремонту? Де техніка? Де, зрештою прості пояснення людям, які ще вчора повірили обіцянкам чиновників?!!

Нічого цього зранку не було. Натомість, були природні для цієї ситуації емоційні зриви. Якийсь неврівноважений автолюбитель спрямував свою машину прямо на людей, які ходили по пішохідному переходу. Лічені секунди – і повз мене автівка протягла на капоті одного з протестувальників та зникла. Я одразу викликав швидку та міліцію. До честі оперативників, спрацювали вони максимально ефективно, як це можна на таких дорогах: швидка прибула через півгодини з Заставни ( вони саме їхали по тій дорозі, ремонту якої ми вимагали). Лікарі запідозрили в постраждалого закриту черепно-мозкову травму та численні забої. За кілька годин ДАІ встановила і затримала нервового водія.

І тільки влада, як кажуть у таких ситуаціях, «впала на мороз». Я телефонував начальнику автодору: «Що ж ви робите?!» І зараз я повторю і Гаху, і Папієву – ця кров на ваших руках. Ви доводите людей до ручки своїми переводами стрілок.

P.S. Пане Папієв, впевнений президент щиро вдячний за вашу сумлінну роботу!

Народний депутат Максим Бурбак

Джерело – сторінка на Фейсбуці

peredplata