Міська влада Чернівців спростовує заяву Бурбака про аферу з тролейбусним депо

Міська влада Чернівців спростовує заяву Бурбака про аферу з тролейбусним депоДнями народний депутат Максим Бурбак зробив заяву про те, що міська влада нібито готує «грандіозну аферу» із перенесенням тролейбусного депо з Проспекту Незалежності на вулицю Комунальників.

«Як людина яка знає цю ситуацію, хочу відповідально заявити, що ці слова є відвертою неправдою, – зазначив колишній директор департаменту ЖКГ, нині заступник директора, Олександр Шумейко. – Так, дійсно, нині тролейбусне управління практично повністю переїжджає на свою ж виробничу базу по вулиці Комунальників. Це робиться для того, щоб оптимізувати роботу підприємства та зменшити його видатки. До того ж, на базі на Проспекті і надалі будуть обслуговуватися тролейбуси 3-го та 5-го маршрутів. Більше того, щоби повністю перевести підприємство на Комунальників, необхідно побудувати тягову підстанцію і контактну мережу по вулиці Сагайдачного, що потребує великих коштів. Хочу нагадати, що рішення про цей переїзд було прийнято ще у 2009 році, коли мером був Микола Федорук. Тож мені незрозуміло, чому під час їхньої нещодавньої спільної прес-конференції вони змовчали про те, що це рішення було прийняте саме тоді. Чому тепер вони спекулюють на цій темі та займаються безпідставними звинуваченнями? Адже переїзд – це нормальний виробничий процес. І мені здається, що такі заяви робляться виключно з політичних міркувань».

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради (світлина з сайту ЧМР).

Нагадаємо, вчора народний депутат Максим Бурбак заявив, що з перенесенням депо Чернівецького тролейбусного управління пов\”язана спроба передати землю (10 га) приватним забудовникам.

peredplata