«Такі висловлювання – рівень культури чиновника», – спілка журналістів Буковини про Галиця

«Такі висловлювання - рівень культури чиновника», - спілка журналістів Буковини про ГалицяГолова обласної організації Національної спілки журналістів Юрій ТИРОН вважає, що оцінювання журналістиці повинні давати фахові компетентні люди.

Про це Юрій Тирон розповів molbuk.ua, коментуючи оціночні судження про журналістику області, які минулого тижня публічно висловив заступник голови ОДА Георгій Галиць.

– Нас, журналістів, оцінює читач, слухач, глядач, – каже керівник спілки. – Буковинська журналістика на теренах України вважається такою яка має високий авторитет, вона посідає своє місце. Професійне оцінювання журналістиці повинні давати фахові компетентні люди. А влада мірками \”плінтуса\” нехай оцінить свою роботу: що у нас з дорогами, що з зарплатами, з робочими місцями.

– Наш обов’язок говорити людям правду, а не прислуговуватися перед владою. Такі висловлювання чиновника свідчать лише про його рівень культури, – підсумував Юрій Тирон.

Нагадаємо, минулого тижня заступник губернатора Георгій Галиць на прес-конференції, оцінюючи роботу журналістів, вжив кілька епітетів: \”спроба флеш-мобу\”, \”спланована провокація\”. Крім того, він сказав, що професіоналізм журналістів є \”нижче плінтуса.

Джерело

peredplata