Черкащани з Холодноярським прапором рушили до Києва

Черкащани з Холодноярським прапором рушили до Києва16 липня 0 10:00 патріотичні черкащани, активісти Черкаської обласної організації «Батьківщина» рушили ходою до Києва на підтримку врадіївських протестувальників.

Колона на чолі з головою обласної організації «Батьківщина» Анатолієм Бондаренком, двома незатвердженими народними депутатами від Черкащини Леонідом Даценком та Миколою Булатецьким, депутатами обласної ради вирушила з Соборної площі Черкас до Києва, аби 18 липня долучитися до Всеукраїнського протесту проти міліцейського свавілля.

З собою черкащани взяли прапор повстанців з Холодного Яру «Воля України — або смерть!», якого напередодні освятили у Холодному Яру. Черкаська громада вже провела кілька акцій на підтримку врадіївських повстанців, зустріла протестувальників на Черкащині у містах Умань, Жашків, Монастирище, Сміла. Частина активістів долучилася до Врадіївської ходи, сьогодні ж кілька десятків черкащан рушили до Києва через Канів, Обухів, де заплановано проведення мітингів
проти міліцейського свавілля.

Людмила Коваленко

Джерело

peredplata