На Буковині виявлена прихована плантація коноплі

Завдяки пильності та професійності дільничного інспектора міліції новоселицькі правоохоронці виявили та вилучили понад 8 тисяч кущів коноплі.

На Буковині виявлена прихована плантація коноплі

На перший погляд засіяна кукурудзою присадибна ділянка 38-річного мешканця села Берестя мала звичайний вигляд. Підозру правоохоронців викликав той факт, що чоловік особливо ретельно доглядав за ділянкою у середині кукурудзяної плантації.

Своїми підозрами дільничний інспектор міліції поділився з колегами – працівниками карного розшуку Новоселицького райвідділу міліції.

У результаті проведення оперативних заходів з’ясувалося, що за кукурудзою винахідливий господар посадив коноплю і саме ця рослина займала левову долю його присадибної ділянки.

Правоохоронці вилучили майже 8 тисяч кущів цієї нарковмісної рослини, які були направлені на дослідження.

На Буковині виявлена прихована плантація коноплі

Як повідомив начальник Новоселицького РВ УМВС України в Чернівецькій області Віорел Барбакар, – відносно власника ділянки відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Тривають слідчі дії.

СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

peredplata