Депутат Кедь самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», – О.Каспрук (+відео)

Депутат Кедь самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», - О.Каспрук (+відео)За словами політика, депутата Чернівецької міської ради Олексія Каспрука, перед черговою сесією міської ради, яка відбудеться 25 липня, його найбільше цікавить питання, коли влада нарешті перестане дерибанити міську землю.

Минулої сесії ухвалили список черговиків і процес мав увійти в законне русло. Проте спокуса дуже велика, тому що наступної ж сесії список одразу порушується. Землю одержують 28-й, 317-й номер у списку – більшість людей, які стали на чергу в останні роки. А частину людей взагалі викреслили зі списку… Кажуть, що все чесно, прозоро, а роблять, як завжди. Бо так треба. Не вистачає волі припинити це все, – заявив журналістам Олексій Каспрук.

– Депутат Кедь взагалі самовільно захопив земельну ділянку для власних потреб біля універсаму «Жовтневий», що на проспекті. Тротуар давно перекрили нібито для облаштування будівельного майданчика. Це нормально, якщо є всі дозволи. А насправді питання про відведення цієї земельної ділянки лише виноситься на сесію, яка буде. Тобто фактично здійснене самозахоплення міської землі. Невже депутат міської ради Кедь, який є юристом цього підприємства, не знає цього? З цього приводу ми вже звернулися до прокуратури.

Будівництво поблизу універсаму \”Жовтневий\” на проспекті Незалежності в Чернівцях триває більше місяця.

Джерело

peredplata