Вода камінь точить, а не те що німецьких політиків!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Міністр оборони Німеччини заявив, що союзники можуть почати тренувати українські війська використовувати танки Leopard, натякнувши, що рішення про їх поставку є неминучим
Раніше міністр оборони Польщі заявив, що Варшава направила офіційний запит до Берліна з проханням дозволити передачу Україні бойових танків Leopard 2 німецького виробництва.
Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак у вівторок заявив, що його країна офіційно запитала дозвіл Німеччини на передачу своїх танків Leopard 2, щоб допомогти Україні відбити вторгнення Росії.
“Німці вже отримали наш запит про згоду на передачу Україні танків Leopard 2”, – написав Блащак у Twitter.
“Я також звертаюся до німецької сторони з проханням приєднатися до коаліції країн, які підтримують Україну танками Leopard. Це наша спільна справа, тому що йдеться про безпеку всієї Європи!”.
Речник німецької компанії Rheinmetall, яка продукує танки Leopard заявив сьогодні, що на складах компанії є близько півсотні сучасних танків Leopard 2A4 і 80 танків Leopard I, які можна в кожну мить відправити в Україну. Всього в боксах компанії Rheinmetall готові до відправки в Україну 139 танків Leopard.

peredplata