У Чернівцях чоловік поцупив генератор, який знаходився біля одного з магазинів

У Чернівцях повідомили про підозру чоловіку у викраденні генератора вартістю 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

22 січня до поліції надійшло повідомлення від 26-річного приватного підприємця про те, що невідома особа викрала генератор, який знаходився біля одного з магазинів у Чернівцях. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, встановили особу порушника та затримали його.

 

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники Чернівецького районного управління поліції встановили особу крадія майна, вартістю 40 тисяч гривень. Правоохоронці з’ясували, що ним виявився 38-річний місцевий житель. 

 

Поліцейські затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

 Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили   відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до  тяжких  злочинів.

 

Правоохоронці вилучили речовий доказ.

 

Триває досудове розслідування.

peredplata