“Ми так само, як і ви – вдома без світла”, – Чернівціобленерго відповідає незадоволеним тривалими відключеннями буковинцям

“Останніми днями група людей розганяє в соцмережах “обурення буковинців” нібито через неправильні відключення тільки в Чернівецькій області.
👉 Сьогодні ситуація в енергомережі складна, бо через похолодання споживання електроенергії збільшилося, а значний дефіцит потужності нікуди не зник. Але ця непроста ситуація присутня по всій країні, тому усі регіони працюють зі щоденними обмеженнями навантаженнями.
⚡Наше завдання – дотриматися наданих лімітів, саме для цього складаються графіки.
☝ Звертаємо увагу, що всім областям надають пропорційно однакові ліміти. Сьогодні це в межах 52-54% від потреби кожного регіону. Відтак, в усіх областях сьогодні відключення -5/+2, -6/2, в окремих регіонах минулими днями було -7/+2.
“У нашій області найгірше”, ” ніде такого, як у нас, нема” – це ІПСО, проплачені провокації для збурення населення і дестабілізації ситуації. Ворог використовує найчутливіші сторони нашого життя, не підтримуйте ці провокації, не допомагайте ворогам.
🙏 Ми з вами живемо і працюємо поруч, так само, як і ви – вдома без світла. Наші працівники цілодобово обслуговують електромережі, лагодять, ремонтують їх при будь-якій погоді, щоб вам дати напругу. Ми не відключаємо навмисне, нам зовсім не вигідно збурювати людей чи нагнітати ситуацію. Нам дуже шкодить ця штучна ескалація, у якій немає нашої вини.
💡 Не забувайте, що відключення запроваджені внаслідок зруйнованої енергосистеми, а наш з вами спільний ворог – це російський окупант. Не піддавайтеся ІПСО, не дозволяйте пропагандистам маніпулювати собою.
🤝 Ми завжди відкриті до комунікації, готові відповісти на усі ваші запитання. Звертайтеся до нас напряму, ми зацікавлені у конструктивному спілкуванні.”
Джерело: Чернівціобленерго,  Телеграм-канал

peredplata