У чернівецьких податківців – новий керівник

У чернівецьких податківців – новий керівникОчільником Державної податкової інспекції у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області став екс-заступник голови Державної податкової служби у Чернівецькій області Ярослав Доринович Городенський.

Із відповідним наказом Міністерства доходів і зборів України чернівецьких податківців ознайомив начальник Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексій Юрійович Тімарцев, який представив нового керівника колективу інспекції під час урочистої наради 8 серпня.

З вітальним словом до очільника податкової інспекції звернувся секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлович Михайлішин. Він висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю органів місцевого самоврядування та податківців щодо наповнення місцевих бюджетів, запевнив у своїй підтримці щодо протидії тіньовій економіці, пошуку резервів для додаткових надходжень як до місцевої казни.

Прийнявши привітання від начальника Головного управління Міндоходів області, новопризначений керівник інспекції, подякував за високу довіру та окреслив основні пріоритетні завдання, реалізація яких сприятиме детінізації економіки краю та забезпечить наповнення місцевих та державного бюджетів. Зокрема, Ярослав Доринович зазначив, що особлива увага приділятиметься побудові конструктивного діалогу і знаходженню балансу інтересів держави та бізнесу.

Про це повідомляє інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata