На Сторожинеччині син убив батька

На Сторожинеччині син убив батькаБуковинські правоохоронці затримали чоловіка, якій підозрюється у вбивстві власного батька. 7 серпня біля 15 години на гарячу лінію «102» зателефонував лікар сільської лікарні Сторожинецького району та повідомив, що у одному з місцевих помешкань виявив тіло господаря з ознаками насильницької смерті.

На місці події правоохоронці виявили у померлого чисельні тілесні ушкодження голови та колото-різану рану в області шиї. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та розпочато слідство.

Вже наступного дня завдяки професійним діям правоохоронців вбивцю 61-річного чоловіка вдалось встановити та затримати. Ним виявився син загиблого.
З’ясувалося, що на ґрунті спільного вживання алкогольних напоїв, 43-річний чоловік вступив з батьком в конфлікт, який переріс у бійку. Останнім аргументом «бесіди» став ніж.

Наразі триває слідство. Затриманому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

До речі, син нещодавно повернувся з Італії, де встиг побувати в місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок, а його покійний батько також був раніше судимий за вчинення побутового вбивства.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata