Податковою Буковини керують донецькі

Податковою Буковини керують донецькіГоловне управління Міністерства доходів і зборів у Чернівецькій області сформоване, призначено всіх його керівників. У начальника управління Олексія Тімарцева (на фото) лише перший заступник — буковинець Михайло Пердейчук, який працює в податкових органах області з 1990 року, тривалий час очолював ДПІ у місті Чернівці. Решта – з Донеччини.

Усі троє заступників Тімарцева — родом із Донецької області. Така інформація розміщена на сайті ГУ Міндоходів області.

Заступник начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Просяник Володимир Миколайович (народився 17 березня 1968 року в м. Макіївка Донецької області), у 1989 році закінчив Дніпропетровське вище зенітне ракетне командне училище, а у 2001 році Донбаську державну академію будівництва і ахітектури, спеціальність \”інженер по експлуатації радіоелектронних систем, облік і аудит\”. В податкових органах — з 1999 року. Полковник податкової міліції.

Заступник начальника Гапонова Інна Миколаївна (народилася 11 квітня 1965 року у м. Донецьк), в органах ДПС з 1993 року, працювала у податковій Донецька та Запоріжжя.

Заступник начальника Кіпалас Володимир Вікторович (народився 22 липня 1975 року у м. Донецьк), в органах ДПС з 1998 року, у 2012-2013 роках очолював Пологівську ДПІ Запорізької області.

Володимир Просяник призначений на посаду в Чернівцях у липні 2013 року, Інна Гапонова і Володимир Кіпалас — 5 серпня.

Нагадаємо, начальник головного управління Олексій Тімарцев — уродженець Донеччини, до призначення на Буковину очолював податкову Запорізької області.

Джерело та світлина Молодий буковинець

peredplata