Нічні відвідувачі АЗС в Новоселиці побили працівників

Днями спецпідрозділ груп затримання Державної служби охорони здійснював патрулювання у м. Новоселиця, що у Новоселицькому районі Чернівецької області. О 1.45 держохоронці отримали від оператора пульту централізованого спрацювання сигнал про спрацювання засобів тривожної сигналізації на автозаправній станції по вулиці Центральній.

Вже через три хвилини наряд у складі старшини міліції Василя Васкана та помічника дільничного інспектора міліції старшини міліції Володимира Савчука прибув за вказаною адресою. На місці правоохоронці встановили, що нещодавно троє невідомих осіб заїхали на АЗС та попросили оператора заправити автомобіль, що той і зробив. Коли ж оператор пішов до приміщення АЗС, щоб розміняти 200 гривень та віддати клієнтам решту, невідомі рушили за ним. В приміщенні вони почали ображати працівника нецензурною лайкою та нанесли йому тілесні ушкодження.

Дотримуючись заходів особистої безпеки та діючи професійно грамотно, міліціонери невдовзі затримали трьох осіб, схожих за описом на кривдників працівника АЗС. Ними виявились жителі цього ж районного центру.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Новоселицького райвідділу УМВС. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Про це повідомляє ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata