Справу про побиття хлопця в райвідділку на Буковині намагаються зам’яти?

Справу про побиття хлопця в райвідділку на Буковині намагаються зам’яти?Стали відомі факти, що Ткача Василя (нагадуємо, його побили працівники райвідділку міліції у Заставні у ніч на 22 серпня) виписали з Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги. Зазначимо, що у виписці з історії хворого є запис про те, що у Ткача В. струс мозку та середній ступінь важкості нанесених травм.

Хлопець скаржиться на сильний головний біль та запаморочення при ходьбі. Попри слова потерпілого, його лікуючий лікар не повважав це серйозними симптомами для продовження стаціонарного лікування, тому перевів його на амбулаторне закінчення курсу.

Однак дорогою додому, у Заставну, хлопцю стало погано. Батьки відвезли його в районну лікарню, де зараз він перебуває на стаціонарному лікуванні. Стан потерпілого на даний час задовільний, однак потребує продовження лікування.

Батьки Василя скаржаться на бездіяльність лікарів. Вони вважають, що швидке «одужання» їхнього сина і виписка з лікарні – справа рук кривдників. Роман Ванзуряк, народний депутат України, який взяв під особистий контроль справу про побиття, коментує: «Лікарів просто-напросто залякали. Це ж очевидно. Працівники міліції хочуть відбілити свою репутацію. Тому і вдаються до будь-яких методів, щоб перевести все на свою користь. То вони підтасували побиття хлопця під операцію затримання наркодилерів, тепер і за лікарів узялись».

На даний момент важливо, щоб хлопцю надали якісну медичну допомогу. Однак вирішення справи гальмується штучним шляхом. Наразі відповідь на депутатське звернення із прокуратури області ще не надійшла. За свідченням УМВС у Чернівецькій області, керівництвом УМВС призначено службове розслідування щодо правомірності дій працівників міліції, а прокуратурою Заставнівського району за даним фактом розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє прес-служба міського осередку партії \”УДАР\”.

peredplata