Вбивцю мольфара Нечая лікуватимуть у психлікарні під суворим наглядом

Вбивцю мольфара Нечая лікуватимуть у психлікарні під суворим наглядомПрокуратура Івано-Франківської області направила до Верховинського районного суду кримінальну справу щодо вбивства мольфара Михайла Нечая.Оскільки чоловік, що скоїв злочин, перебував у стані, при якому нездатний усвідомлювати свої дії та керувати ними, судом буде вирішено питання про його подальше лікування в психіатричному стаціонарі з суворим наглядом. Про це сьогодні, 20 вересня, ЗІКу повідомили в прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, що у липні цього року Павло С. здійснив втечу з лікувального закладу. Придбавши туристичне спорядження, направився в м. Коломию Івано-Франківської області, маючи намір оселитися в Карпатах. Довідавшись про відомого народного цілителя Михайла Нечая, він навідався до нього з метою знайомства. Проповіді мольфара про культуру язичництва та поклоніння землі обурювали Павла і під час однієї зустрічі між чоловіками відбулась суперечка, яка закінчилась вбивством знахаря.

Довідка.

Раніше Павло С. уже мав проблеми із законом. У 1999 році він вчинив вбивство однієї особи та замах на життя іншої. Однак, враховуючи його стан неосудності, до нього були застосовані примусові заходи медичного характеру з госпіталізацією до психіатричного закладу суворого нагляду.

Джерело

peredplata