Чернівецька влада боїться людей, – Олексій Каспрук

Чернівецька влада боїться людей, - Олексій КаспрукВідповідаючи на запитання щодо ситуації на 5 секторі Калинівського ринку, Олексій Каспрук наголосив, що нинішня міська влада просто боїться людей.

– Не треба підприємцям створювати проблеми. Замість того, аби послухати громадян та домовитись, Михайлішин з Проданом людям погрожують, брешуть, кажучи їхньою мовою, щось «мутять», отримуючи взамін адекватну реакцію обурених людей.

Я був шокований реакцією влади на перекриття підприємцями вулиці Головної. Одна фраза «очільника»: «Давайте поговоримо в кабінеті» і вулиця була би розблокована. Але він виявися «зайнятим», тобто параліч транспорту в місті не важлива справа для «керманича».

Переконаний, що гнів мешканців, які постраждали від цього, має бути спрямований не на підприємців, які просто намагаються захистити свої родини та дітей, а проти бездушного та нерозумного керівництва міста.

Я раніше думав, що вони просто зверхні, їм байдужі люди, тому вони з ними не говорять. Але в мене відбувся «зсув парадигми». Я зрозумів, що вони просто бояться людей.

Не дай Боже в місті відбулось би щось на кшталт алопеції, вони не вийшли би, як мій батько, до розлючених людей. Вони би втекли з міста, з України, змінили би прізвища, а хтось навіть і стать…

peredplata