Зрадникам нема дороги

Зрадникам нема дорогиВід джерел, яким можна довіряти, редакція газети «Час» дізналася, що на посаду заступника Чернівецького міського голови нема порядної кандидатури.

Запропонований «Нашою Україною» Дмитро Сірман від посади відмовився. Якби він її зайняв, то Іван Ринжук став би депутатом міської ради. Бо саме він наступний у списку цієї партії. Комусь все ж таки не до вподоби бачити Ринжука депутатом. І, напевне, ці люди «допомогли» Сірману зробити такий вибір. Тобто не вибрати посаду заступника міського голови і члена міськвиконкому.

Якось несміливо розглядалася кандидатура Охотського. Так і залишилася до кінця не розглянутою.

Василь Максимюк з «Нашої України» вже обпікся на обіцянках очільників. Раніше вони якийсь час тримали його виконуючим обов’язки директора Калинівського ринку. А потім кинули, немов якогось лоха. Тому другий раз на гачок ПеРдолят Василь не попався. І у заступники не пішов.

Тоді вже сам Михайлішин попорпався в тушкованому гною і… таки знайшов претендента на посаду заступника. Трохи несміливо, але почали озвучувати прізвище випорпаного тушканчика. Своїм заступником очільник хоче бачити Володимира Бешлея. Ця тушка у міській раді має уже цілий шлейф продажних справ. Він — один із найкращих претендентів на звання «тушки року» в Чернівецькій області. Колись сам Федорук хотів виростити з цього молодого циніка доброго політика і свого наступника. Ледь не на руках вніс його до міської ради, допомагав, леліяв, з пипочки годував. За першої можливості Бешлей відплатив своєму вчителю і наставнику. Він його продав з потрохами. Потім продав ідею партії, членом якої був.

Саме такого у зами хоче Михайлішин. Та не хочуть його первинні регіонали. Вони не довіряють тушкам. Порядні регіонали вважають, що тушка, яка продала свою партію, зрадила свої ідеї, продасть і їх.

З іншого боку, фракція «Нашої України» також не хоче рекомендувати Бешлея на посаду заступника. Бо там вважають його не дуже порядним. І не виключають, що він продовжуватиме зраджувати своїх вчорашніх партійних товаришів.

Тобто Бешлей залишається з Михайлішиним. А очільник міста залишається з Бешлеєм.

То хто тоді стане заступником голови Чернівецького міського?
«Час» покаже.

peredplata