Гучне пограбування банку у тихих Чернівцях

Гучне пограбування банку у тихих ЧернівцяхДвоє невідомих у масках пограбували банк у центрі Чернівців, один з нападників був озброєний кувалдою, передає кореспондент УНН з посиланням на слова очевидців.

Пограбування було скоєно приблизно о 16 годині на вулиці Оренбурзькій.

До відділення банку зайшли двоє невідомих осіб одягнені в чорний одяг та чорні маски. Один з грабіжників був озброєний кувалдою, якою він пошкодив скло каси, а його напарник в той же час вимагав від касира гроші та погрожував працівникам банку, ймовірно, пневматичним пістолетом.

Після того, як зловмисники отримали гроші вони втекли в невідомому напрямку.

Після зникнення нальотчиків співробітники банку перебували у шоковому стані та навіть не поквапились нажати тривожну кнопку та повідомити до міліції. Правоохоронцям зателефонував випадковий перехожий, який побачив людей у масках, що вибігли з будівлі банку

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України у Чернівецькій області зловмисники викрали близько 20 тисяч гривень.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення та затримання злочинців.

УМВС звертається до можливих очевидців даної події з проханням повідомити про будь-яку корисну інформацію на спецлінію \”102\”.
Джерело

peredplata