\”Папієву допомагати не збираюсь\”, – Ян Табачник

"Папієву допомагати не збираюсь", - Ян ТабачникНародний депутат Ян Табачник розповів molbuk.ua про те, за яких обставин готовий був би допомогти ФСК “Буковина”. Зазначив, що не хоче цього робити через неприязнь до голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва.

– Я вам можу сказати, що, нехай би до мене звертався хто завгодно, тільки не Папієв, – каже народний депутат від Партії регіонів Ян ТАБАЧНИК, – на прохання когось іншого — допоміг би, а Папієву допомагати не збираюсь. Я багато допомагав Чернівцям: зробив центр допомоги для дітей із ДЦП, комп\’ютерні класи, дороги, пам\’ятники… Ніякої вдячності я не мав, а від Папієва — тим більше. Я з ним, навіть, не розмовляю. Тому, зараз не можу відповісти на це (питання про допомогу команді, – molbuk.ua.)… Якби до мене звернулася якась авторитетна людина, яку я поважаю в Чернівцях і на Буковині — інша справа. Я — буковинець, а Папієв — не буковинець. Буковина для мене є чимось рідним… Це те, чому я завжди допомагав… А зараз я туди, навіть, не приїжджаю.

Народний депутат від УДАРу Оксана ПРОДАН зазначила molbuk.ua, що якщо до неї звернуться з таким проханням, то вона подумає, чим може допомогти:
“До мене Папієв ще не звертався. Та якщо чоловіки будуть просити у жінки допомоги на утримання футбольного клубу, то тоді буду думати, як це зробити”

Джерело та світлина Молодий буковинець

Нагадаємо, голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв повідомив, що для функціонування та фінансування ФК \”Буковина\” треба, аби на нього скидались депутати місцевих та верховної ради.

peredplata