Прокуратура Чернівецької області вимагає скасувати рішення стосовно «Інватрансу»

4 вересня ц.р. до прокуратури Чернівецької області звернулися депутати обласної ради О.Унгурян та В.Нікітін з проханням перевірити на предмет відповідності вимогам Конституції України та актів законодавства рішення сесії Чернівецької обласної ради від 05.07. 2013р №64 -16/13.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Згідно з цим рішенням сесії облради визначена необхідність передачі об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад області з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс». Зокрема, серед запропонованих для передачі об’єктів нерухомого майна значиться будівля за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна,2 (там розміщений навчальний корпус Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича).

Прокуратура області за цим фактом уже завершила перевірку, і за її результатами сьогодні, 13 вересня, направила Чернівецькій обласній раді подання з вимогою вжити заходів щодо усунення виявлених порушень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», причин та умов, що їм сприяли, скасувавши дане рішення сесії.

peredplata