Експосадовця Чернівецької ОВА Мунтяна, якого підозрюють в розкраданні гумдопомоги, помітили на відпочинку за кордоном

Відомий розкрадач буковинської гуманітарної допомоги Артур Мунтян дуже втомився від важкої праці і вирушив на відпочинок за кордон. Про це йдеться на сторінці ФБ “Все про всіх”.
 
В березні поточного року експосадовцю Чернівецької ОВА змінили статтю підозри на ч. 2 ст. 367 КК України – Службова недбалість. Тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки.
 
Для тих, хто підзабув, нагадаємо історію. На початку повномасштабного вторгнення італійський уряд передав нам медичні автомобілі, частину з яких отримав Артур Іванович як представник обласної адміністрації. Згодом 2 з цих машин перереєстрували на благодійний фонд й використовували для перевезення пацієнтів за грошову винагороду. Звісно, що підозрюваний вину не визнає і вважає ситуацію політичним рішенням.
 
Мунтян молодший, напевно, дуже перестресував поки вирішувалась його подальша доля й вирішив поправити здоров’ячко за межами країни, населення якої ганебно обікрав рік тому.
Джерело: Все про всіх
 
 

peredplata