Донецькі на Буковині. Новий прокурор з Маріуполя

Донецькі на Буковині. Новий прокурор з МаріуполяПризначенням обласного прокурора завершився перший похід донецьких на Буковину. Треба берегти Папієва – єдиного нашого земляка при владі нині. Вже колишнього прокурора області Петра Коваля відправили на роботу до Генпрокуратури в Київ.

Прокурором Чернівецької області став Павло Васильович Павлюк. Він народився 3 серпня 1981 року у м. Маріуполь Донецької області.

У 2003 році закінчив Запорізький державний університет. В органах прокуратури працює з 2004 року на посадах: слідчого прокуратури району, прокурора та старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Запорізької області, прокурора та старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Головного управління нагляду за додержанням законів при проводженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Генеральної прокуратури України, заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ-начальника відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя Головного управління нагляду за додержанням законів при проводженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Генеральної прокуратури України.

З 31 жовтня 2012 року – заступник прокурора Тернопільської області. Старший радник юстиції.

peredplata