У центрі Чернівців відкриється новий сучасний готель

У рамках заходів, приурочених до Дня міста, 4 жовтня відбудеться урочисте відкриття готельного комплексу “AllureInn”, який зручно розташований на площі Центральній, 6. Після реконструкції ця будівля привертає увагу ліпними плакетками із зображенням персонажів древньої міфології. Інтер’єр готелю виконано в класичному стилі з мармуровим оздобленням.

Готель «AllureInn» запропонує гостям 30 сучасних номерів від категорії стандарт до категорії люкс, ресторан «AllureInn» та кафе «Кофітель». У готелі передбачена очисна система водопостачання, панорамний ліфт та безкоштовний Wi-Fi. Номери обладнані сучасними меблями та системою кондиціювання, плазмовими телевізорами з міжнародними каналами, системою електронних замків, міні-барами, душовими з косметичними засобами та фенами. Ресторан «AllureInn» запропонує різноманітні страви української та європейської кухні.

На замовлення гостей передбачено надання додаткових послуг: екскурсійне обслуговування та послуги гіда-перекладача, замовлення квитків на транспорт, прання одягу, виклик таксі тощо.

Відкриття готельного комплексу відбудеться 4 жовтня о 16.00.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata