Зустрів Табачника дай йому підсрачника

Зустрів Табачника дай йому підсрачникаНаступного понеділка міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник може позбутися свого крісла. Про це Українській інформаційній службі повідомило власне джерело, наближене до Адміністрації Президента, на умовах конфіденційності. Долю міністра вирішить Форум міністрів освіти європейських країн, який триває в Києві цими днями.

Джерело вказує, що це станеться за умови, якщо на Форумі Табачник зганьбиться або ж за підсумками цього заходу Україна не матиме вигідних для себе рішень.

Нагадаємо, 22 вересня через Табачника було затримано міліцією 5 активістів, відбулася масова акція, а під Могилянкою студенти розбили намети, які стоятимуть доти, доки не знімуть міністра. В той же час Табачником вже займається Генеральна прокуратура у зв’язку зі зверненням студентів щодо несвоєчасної видачі студквитків.

Крім цього, раніше незадоволення діями Табачника неодноразово висловлювали В. Янукович та М. Азаров, а голова Адміністрації Президента С. Льовочкін натякнув, що міністра освіти таки відправлять у відставку.

Джерело

peredplata