Фарисеї і зрадники з Чернівецької міської ради, або Перевірка на вошивість

Фарисеї і зрадники з Чернівецької міської ради, або Перевірка на вошивістьНа сесії міської ради виникла ситуація, яка перевірила депутатів на вошивість. Особливо це стосується депутатів, обраних від БЮТу завдяки лідеру «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Йдеться про звернення депутатів на підтримку євроінтеграції України. Депутат від «Фронту Змін» (тепер уже ВО «Батьківщина») Олексій Каспрук запропонував вписати у звернення вимогу щодо звільнення з тюрми Юлії Тимошенко. Як не дивно, за це проголосувало всього 2 депутати від фракції «Батьківщина». Вони продали Юлію Тимошенко за «пушку тютюну», як кажуть у народі.

Після голосування журналісти записали на камеру відповіді депутатів від БЮТу на запитання про те, як вони голосували. Майже всі вбрехали, що голосували за звільнення Юлії Тимошенко. Коли зрозуміли, що самі себе загнали у глухий кут, виявили бажання переголосувати «звернення», щоб внести речення про звільнення Юлії Тимошенко. Більшість проголосувала «за».

Навіть три регіонали висловилися за це позитивно: Георгій Ходоровський, Володимир Багрій, Ярослав Кушнірик.

Знову з найгіршого боку показав себе молодий чернівецький Іуда з фракції «Наша Україна» Володимир Бешлей. Він один не проголосував за звільнення Юлії Тимошенко. Чим заслужив прокляття від чернівчан і зневагу та презирство своїх колег. Навіть з партії регіонів.

Таки правда, що зрадників ненавидять навіть ті, на чию користь зраджують такі, як Володимир Бешлей. Попри те, як щойно стало відомо і як прогнозував «Час», саме кандидатура цього тушканчика висунута на посаду заступника голови Чернівецької міської ради. Це питання депутати розглянуть на черговій сесії, яка відбудеться 31 жовтня.

peredplata