Об’єднавчі процеси «Батьківщини» і «Фронту змін» на Буковині завершуються

Об’єднавчі процеси «Батьківщини» і «Фронту змін» на Буковині завершуютьсяДнями відбулося розширне бюро Чернівецької міської та районних в місті Чернівцях парторганізацій ВО «Батьківщина». На бюро, серед інших питань, розглядалися питання прийому до лав партії нових членів – колишніх партійців «Фронту змін». Серед інших, цього дня отримав партквиток ВО «Батьківщина» і народний депутат України Олександр Фищук. Народні депутати Максим Бурбак та Микола Федорук влилися в «Батьківщину» раніше.

«Об’єднавчі процеси в обласній парторганізації ВО «Батьківщина» завершуються, – повідомив голова облпарторганізації Іван Мунтян. – Розширені бюро районних парторганізацій «Батьківщини» проходять по всій області. Окрім Чернівців, вони вже відбулися в Сокирянах, Новодністровську, Кельменцях, Герці, Глибоці, Вижниці, Путилі. До понеділка вони відбудуться і в інших районах».

Загалом в області було прийнято до лав нашої партії 143 колишні представники «Фронту змін».
Нагадаємо, ще 14 червня делегати з’їзду партії «Фронт Змін» одностайно прийняли рішення про об’єднання з ВО «Батьківщина» шляхом ліквідації та вступу членів «Фронту Змін» у ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

peredplata