У Чернівцях затримано злодійку, яка промишляла у готелі залізничного вокзалу

У Чернівцях затримано злодійку, яка промишляла у готелі залізничного вокзалуСпівробітники транспортної поліції затримали жінку, яка викрала особисті речі з кімнати відпочинку у відвідувачки на вокзалі у Чернівцях. Завдяки оперативності дій транспортних міліціонерів, зловмисницю вдалось затримати із викраденими речами.

До чергової частини Чернівецького лінійного відділу надійшла заява від 49-річної мешканки республіки Білорусь, яка повідомила, що в готелі залізничного вокзалу станції Чернівці вона виявила крадіжку нових особистих речей, які цього дня купити на ринку.
Виявивши пропажу жінка звернулась за допомогою до правоохоронців. Зі слів потерпілої стало відомо, що вона приїхала до Чернівців в особистих справах, зупинилась у готелі вокзалу станції Чернівці. У вільний час жінка вирішила сходити на речовий ринок та прикупити собі щось новеньке. Нові покупки залишила у номері та планувала піти поглянути по місту. У цей час у номері перебувала жінка, яка також винаймала ліжко у кімнаті. Довіряючи незнайомці, білоруска не вагаючись залишила речі. Однак довіра не виправдала її сподівань, повернувшись до кімнати. Вона побачила відсутність своїх речей.

Завдяки професійності, швидким та чітко налагодженим діям, співробітниками транспортної міліції по \”гарячих слідах\” було встановлено жінку, яка викрала речі. Нею виявилась 46-річна мешканка Харкова, на даний момент перебуває у розшуку Російської федерації, раніше судима за крадіжку та шахрайство. Затримали дану громадянку у готелі вокзалу станції Івано-Франківськ. Вчинивши крадіжку, вона сіла на автобус на Івано-Франківська, потім планувала добратись до Львова, а звідти уже додому в Харків, – зазначив виконуючий обов’язки начальника карного розшуку майор міліції Юрій Безручак.

Викрадені речі зловмисниці не вдалось збути. Усе було повернуто власниці. Сума викрадених речей становила 5000 гривень.
Відносно підозрюваної громадянки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Транспортні міліціонери закликають пасажирів та людей, які знаходяться на об’єктах залізничного транспорту уважніше відноситься до свого майна, не залишати особисті речі без нагляду, провокуючи таким чином злочинців. У випадку, якщо у вас все-таки були викрадені речі або документи, негайно звертайтеся до співробітників транспортної міліції. Пам\’ятайте – чим швидше ви повідомите про скоєний злочин, тим більше шансів знайти зловмисника по \”гарячих слідах\”.

Підрозділ зв’язків з громадськістю
УМВС України на Львівській залізниці

peredplata