На Буковині за надання приміщення для вживання наркотиків судитимуть чоловіка

Прокуратурою Кельменецького району направлено до Кельменецького районного суду кримінальне провадження за обвинуваченням жителя одного із сіл у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в серпні вказаний громадянин надав двом своїм знайомим приміщення, а також власноруч сконструйований пристрій для куріння канабісу. Під час вживання цього наркотичного засобу правоохоронці і виявили господаря з гостями та доставили їх до Кельменецької центральної районної лікарні. Медики встановили, що чоловіки перебувають у стані сп’яніння, викликаного вживанням наркотиків.

В рамках кримінального провадження між процесуальним прокурором та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості, якою узгоджено міру покарання за вчинення даного кримінального правопорушення у вигляді позбавлення волі строком на три роки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata