Буковинські депутати голосували за євроінтеграційні закони

Буковинські депутати голосували за євроінтеграційні закониНародні депутати-мажоритарники з Буковини в цілому підтримали євроінтеграційні законопроекти. Про це повідомив представник ГМ «ОПОРА» Тарас Прокоп. 

Зокрема, члени фракції ВО «Батьківщина» Микола Федорук та Олександр Фищук з 12 ініціатив не брали участі в голосуванні за 2 законопроекти. Регіонали Геннадій Федоряк та Артем Семенюк не голосували за 1 із законопроектів. Окрім того, під час голосування за законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства у відповідність з Кримінальним процесуальним кодексом України» Микола Федорук утримався від голосування, а Олександр Фищук голосував проти. 

Жоден із мажоритарників Буковини не був відсутнім під час обговорення євроінтеграційних законопроектів, хоча й не проявляли активності та не брали участі в обговоренні, внесенні пропозицій, поправок тощо.

Дивною видається позиція депутатів від ВО «Батьківщина», адже саме вони є найбільшими поборниками євроінтеграції. А тут чотири неголосування та одне голосування проти. У порівнянні з депутатами-регіоналами такі результати виглядають більш ніж неочікуваними.
Нагадаємо, що 28-29 листопада у Вільнюсі відбудеться саміт Східного партнерства, де передбачається підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

peredplata