Ігор Баб’юк: \”Ніхто не уповноважував голову ОДА Папієва, а тим паче обласну організацію Партії Регіонів маніпулювати нашим зверненням\”

Ігор Баб’юк: "Ніхто не уповноважував голову ОДА Папієва, а тим паче обласну організацію Партії Регіонів маніпулювати нашим зверненням"

З подивом та обуренням дізнався, що серед організацій-підписантів до голови обласної державної адміністрації, за сумісництвом голови обласної організації Партії Регіонів називають громадську організацію, яку я очолюю – Буковинський центр виборчих технологій.

Я, відповідально заявляю, що підписував лише одне звернення, яке було оформлено від Громадської ради при ОДА до буковинців. В ньому громадські організації краю закликали краян гідно відзначити 95-ту річницю Буковинського віча напередодні Вільнюського саміту і довести свою належність до європейської нації.

Проте, ніхто не уповноважував голову обласної державної адміністрації п. М.М. Папієва, а тим паче обласну організацію Партії Регіонів, маніпулювати цим зверненням, зганяючи на центральну площу Чернівці тисячі і тисячі учасників «під олівець».

З повагою,
Директор
Буковинського центру
виборчих технологій
Ігор Баб’юк

Світлина з мережі Фейсбук

peredplata