ТЕМНИК ПУТІНА для будівника РОСІЙСЬКОГО СВІТУ в УКРАЇНІ..

 
У свій час я вперше оприлюднював так звані темники Медведчука, які поширювали Адміністрація Президента Кучми для контролю над інформаційним простором країни. Тоді нам спільними зусиллями вдалося зупинити фактичну політичну цензуру в державі.
Нині ж в сучасному інформаційному просторі, включно із соціальними мережами, платні й світоглядні друзі Путіна в Україні системно і послідовно поширюють історичні та політологічні міфи й вимоги, які сформульовані в так званій доктрині «Російського світу Путіна».
1. Росіяни, українці та білоруси – «єдиний православний народ».
2. Україна – багатонаціональна держава і повинна бути федерацією з двома державними або офіційними мовами.
3. Подвійне громадянство – це найкращий варіант для сучасної України.
4. Нейтральний статус захистить і збереже Україну.
5. НАТО – це військові бази на території України, а отже і війна з Росією
Ці 5 тез були сформульовані російським шовіністичним та українофобським рухом, ще на початку відновлення НЕЗАЛЕЖНОСТІ нашої держави й позначалися як доктрина розвалу самостійної України.
Нині ж, дещо науково причесанаому вигляді, ці ж завдання сформульовані в оприлюднених і таємних документах Путінської Росії.
Отож, коли ми чуємо від формально українських політиків, експертів чи журналістів ці тези – ми повинні розуміти, що йдеться про відпрацювання своєрідного ТЕМНИКА ПУТІНА для будівників РОСІЙСЬКОГО СВІТУ в УКРАЇНІ.

peredplata