Михайлішин подав до суду на Федорука за \”поца\” ВІДЕО

Михайлішин подав до суду на Федорука за "поца" ВІДЕОКандидат у депутати від Партії регіонів на окрузі №201 (м.Чернівці) Віталій Михайлішин подав позов до Чернівецького окружного адміністративного суду про визнання потиправними, наклепницькими і недостовірними слова іншого кандидата в депутати Миколи Федорука.

У позові йдеться про передвиборчу агітацію Миколи Федорука, розміщену в газеті «Молодий буковинець» №117 від 18.10.2012 року під назвою «Ми не бидло. Ми — громада».

Зокрема, позивача обурив наступні уривки тексту:

«…А напис «Я — Чернівчанин» чи то з листочком, чи з пір’ячком у одному місці, ще нічого не означає. Це — звичайна технологія. Щоби приховати, що Михайлішин є кандидатом від владної Партії регіонів та ставленником «смотрящих». Який з нього лоббіст? Він знає, де вхід до Мінфіну, бюджетного комітету, Мінрегіонбуду? А роздавання подачок від «анонімних» спонсорів…» «…Пуриці знайшлися! Як то кажуть, «може десь він там великий пуріц, а у Чернівцях – він ледве-ледве поц…».

У позові Віталій Михайлішин заявляє, що інформація про те, що він є «ставлеником смотрящих» та про «роздавання подачок» не відповідає дійсності. А вираз «ледве-ледве поц» принижує його честь і гідність.

Сьогодні відбулося перше судове засідання, де були заслухані сторони. Друге засідання на винесення рішення суду заплановано на завтра, 25 жовтня.

Інтреси В.Михайлішина в суді представляє Ілона Сарафінчан, яка раніше була представником Миколи Федорука у його судових позовах про незаконність звільнення з посади міського голови та про поновлення на роботі.

Про цей випадок говорив Микола Федорук й на прес-конференції, про що є відео \”Часу\”:

Джерело та світлина Молодий буковинець

peredplata