Закликаю всіх любити Україну та думати про неї у ці вирішальні дні

Закликаю всіх любити Україну та думати про неї у ці вирішальні дніНе маю змоги терпіти брехню, яка заполонила наше життя. Судячи з передач радіо, телебачення та зі слів представників влади, у наших людей життя покращилося вже вчора. Про це «покращення» ми дізнаємося й з численних бігбордів кандидатів у депутати Веховної ради. Але це ж лише локшина на вухах…

Доки це триватиме? Колись Сталін нас за людей не вважав, і ледь щось скажеш проти – вже був прямий шлях до Сибіру. Ось і зараз настають часи, коли карають за правду. Ми ж хочемо бути вільними, не боятися переслідувань. До «корита» рвуться комуністи, хоча вони й так керують разом з регіоналами.

І що доброго зробили? Самі як набивали кишені раніше, так продовжують дотепер та жирують. Проста ж людина обходиться тим, чим Бог послав. Гірко дивитися нині на тих, хто згорбився від непосильної колгоспної роботи за мізерну плату та доживають віку у тяжких хворобах, не в змозі підняти голови. Кому за це «дякувати»? Янукович називає людей «козлами» та «баранами». Дивуюся, що є ще серед нас такі, що вірять у земний рай, котрий подарують нам «регіони». Вважаю, що саме перед виборами всім варто подумати, куди ми прийдемо після них, у яку прірву затягують нас ці «господа» при владі.

…Я – дитина війни, і добре пам’ятаю довжелезні черги за хлібом із сочевиці. А ще пам’ятаю часи, коли комуністи все вивозили за долари за кордон, а в магазинах було порожньо. Як бездумно вирубали виноградники у Криму та Молдавії…Хочеться звернутися до Симоненка, аби він не ганьбився хоч перед чесним народом та не вихваляв свою партію – вони вже добряче «накерувалися». Молодому поколінню потрібно вчитися на наших помилках та обов’язково прагнути жити так, як живе весь цивілізований світ. Не слухати «чернівчанина», що цурається своєї ж Партії Регіонів. Чи, може, його туди на налигачі затягли? Не варто звертати увагу і на улесливі слова попереднього президента, що знову преться до влади, бо він вже мав величезний, нами ж подарований шанс, і не скористався ним. Народ не забув нічого. Закликаю всіх любити Україну та думати про неї у ці вирішальні дні. Перемогти має правда!

Буковинець Володимир Цьомко

peredplata