Буковинці з Україною обирають ЄС

Буковинці з Україною обирають ЄСУ неділю 24 листопада вся Україна вийде на столичний Європейський майдан аби гічно заявити, що ми хочемо в Європу.

1. Чому мітинг?
Бо в європейських країнах люди виходять на вулиці, якщо політики не приймають потрібні їм рішення. Ми не маємо права мовчки дозволити Межигірській мафії вкрасти наше майбутнє. Мовчанка заохочує диктатуру. Ця демонстрація потрібна і Україні, і Європі. Але в першу чергу – кожному, хто відчуває себе вільною людиною.
2.Чому 24 листопада?
Бо саме тоді, після завершення засідань ВР, стане остаточно ясно, чи справився український політикум з умовами для євроінтеграції.
3. Що робиться для підготовки?
Режим буде максимально обмежувати приїзд на акцію людей з інших областей. Тому дуже багато залежить від активності жителів столиці. Ініціатива \” Третя українська республіка\” роздає в Києві 500 тисяч запрошень на акцію, поширює 300 тисяч газет, запрошує відомих українських громадських діячів та музикантів висловитися на підтримку акції. Не менше роблять і лідери парламентської опозиції.
4. Як почнеться акція?
Ми збираємося в 12-00 біля пам\’ятника Т. Шевченку і йдемо з національними та європейськими прапорами по Хрещатику до Європейської площі.
5. Що там відбудеться?
Залежить від тебе і інших активних громадян. Буде нас більше 100 тисяч – будемо діяти по плану \”А\”. Буде менше – прийдеться озвучити план \”Б\”.

Юрій Луценко

peredplata