Націоналісти закликають вийти на вулиці і захисти європейський вибір

Націоналісти закликають вийти на вулиці і захисти європейський вибірЯкщо асоціацію з ЄС буде провалено, народ буде вимагати відставки Уряду та Президента

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) поширила звернення із закликом до українців вийти на акцію на підтримку європейського курсу країни 24 листопада. Про це ОПАД повідомили в Українській Інформаційній Службі.
«Організація Українських Націоналістів закликає народ вийти на вулиці і захистити цивілізаційний вибір України, здобути собі право жити в європейській країні і не допустити повернення у радянсько-російське минуле, яке уособлює собою Митний Союз. Маємо відстояти цей шанс, шанс отримати асоціацію з ЄС, бо наступний може випасти дуже нескоро», – йдеться у зверненні.
Націоналісти також наголошують, що «небажання Януковича поступатися власними інтересами заради загальнодержавних ставить під великий сумнів позитивний хід голосування за єврозакони, в тому числі за проект, що дозволить Юлії Тимошенко виїхати за кордон на лікування. Партія регіонів відмовляється іти на будь-який компроміс, звинувачуючи в усьому опозицію, в такий спосіб прикриваючи своє небажання відпустити Тимошенко».
Насамкінець ОУН(б) закликає українців добиватися відставки Президента та Уряду в разі непідписання угоди про асоціацію з ЄС:
«Українська влада і особисто Президент Віктор Янукович несуть пряму відповідальність за результати саміту Східного партнерства. У разі можливого зриву підписання угоди про асоціацію, ми будемо добиватися відставки Уряду та вимагати імпічменту для Президента, адже такі геополітичні поразки не мають безкарно минати для вищих чинів держави», – заявляють націоналісти.

peredplata