Всі на Майдан у Чернівцях на 17:00! Не дамо донецькій орді вкрасти майбутнє наших дітей!

Всі на Майдан у Чернівцях на 17:00! Не дамо донецькій орді вкрасти майбутнє наших дітей!Олексій Каспрук закликав чернівчан прийти у п’ятницю зранку на Центральну площу Чернівців для захисту європейського майбутнього

У соцмережах поширюють заклики до українців не залишатися байдужими до фактичної відмови влади від євроінтеграції. Групу \”Я обираю ЄС(Європейський майдан) ЧЕРНІВЦІ\” Створено у мережі Вконтакте. Ініціатори поширили заклик: \”22.11.13. Збираємося на Центральній площі біля памятника Шевченку. Брати символіку.з собою українську та європейську\”. Лідер фракції \”За Батьківщину\” в Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук також закликав і буковинців висловити свій протест.

\”Шановні буковинці, земляки! Європейці за духом і за походженням! Сьогодні режим зрадив наше європейське майбутнє, наше місто – в чергове «плюнувши нам в обличчя» і «витерши ноги» об наше прагнення жити цивілізованим життям. Вони розраховують на нашу пасивність і зневіру! Їм потрібні безголосі раби. Але ми – чернівчани, ми європейці, ми маємо сьогодні захистити наші переконання! У 2004-му, ми сказали свою думку на Помаранчевому майдані, коли площі Чернівців були заповнені вільними громадянами, які хотіли змін. Тоді ми перемогли, хоча і відчули потім гіркоту подальшої зради.

Весною 2013-го року вільні мешканці європейського міста довели, що не будуть миритися з режимом, багатотисячним зібранням підтримавши Всеукраїнську акцію «Вставай, Україно!». Ми маємо сказати своє слово зараз! Маємо сказати не задля політичних амбіцій певних осіб. Сказати за себе, за нащадків, за своє життя: вільне, захищене, забезпечене, прогнозоване! В мене червоний телефон від дзвінків чернівчан обурених рішенням режиму, у соціальних мережах громадяни вимагають дій! От що означає «допекло!»

Тому я закликаю чернівчан прийти у п’ятницю зранку на Центральну площу Чернівців. Давайте разом поговоримо про подальші кроки. Надавайте пропозиції, організовуємось. Разом вирішимо коли збираємо справжнє Віче!

P.S.: Зараз вночі я депутат міської ради, голова міської фракції «За Батьківщину» готую заявку від імені ГО «Фронт Змін», від якого я уповноважений, і яке об’єднує частину патріотів нашого міста та нашої європейської країни.

Переконаний, що дії чернівчан завтра підтримає «Свобода», «УДАР», і інші партії та громадські організації що прагнуть європейського вибору для нашої держави.

Олексій Каспрук\”

peredplata