Депутати Чернівецької облради зібрали підписи для проведення позачергової сесії на підтримку підписання Угоди про Асоціацію з ЄС

Депутати Чернівецької облради зібрали підписи для проведення позачергової сесії на підтримку підписання Угоди про Асоціацію з ЄСБільше 30 депутатів підписалися за позачергову сесію облради Чернівецької обласної ради на 26-27 листопада або вже завтра. Група євроналаштованих свою роботу зробила: є проект рішення, довідка-обгрунтування, текст звернення на захист євроінтеграції та лист до голови. Про це повідомив депутат Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк.
– Проект рішення (разом із пояснювальною запискою) я підготував не вперше, подібне робив у березні 2013 р. Тоді, це було прохання і попередження. Сесія впевнений підтримає звернення! Головна теза – Президенту підписати Угоду про Асоціацію у Вільнюсі саме на саміті Східного партнерства за будь-яких умов! Сьогодні це пряма і основна вимога мільйонної громади! На 16 год. Зберуться представники фракцій на погоджувальну нараду, будемо радитися. А хто не підписав лист про сам факт сесії, той абсолютно нічого не розуміє-як представник волі теритопіальної громади. А вона каже до Європи і захищати цей вибір усіма можливими методами!
з п\’ятниці депутати Чернівецької обласної ради збирали підписи за скликання позачергової сесії обласної ради. Сьогодні о 10.30 ініціатори скликання сесії завітали до адмінбудівлі ради, щоб всі охочі депутати крайового парламенту могли поставити свої автографи під вимогою про скликання сесії. Після цього документ мали передати голові Чернівецької обласної ради Михайлові Гайничеру. Організатори повідомили, що обов\’язково оприлюднять прізвища всіх депутатів, які в час вибору піднялися над вузькопартійними інтересами і поставили підписи під вимогою про скликання позачергової сесії.

У ЗВЕРНЕННІ ЄВРОМАЙДАНУ В ЧЕРНІВЦЯХ є вимога:

3. Від Чернівецької обласної ради – скликати до 27-го листопада позачергову сесію Чернівецької обласної ради – Скликати до 27-го листопада позачергову сесію Чернівецької обласної ради з прийняттям відповідного рішення до Президента та Кабміну з вимогою підписати угоду про асоціацію з ЄС.

Про ініціювання позачергової сесії Чернівецької міської ради наразі нічого невідомо. Депутати Чернівецької облради зібрали підписи для проведення позачергової сесії на підтримку підписання Угоди про Асоціацію з ЄС
Джерело: BukNews

peredplata