Папієв назвав Євромайдан штучним хороводом

Папієв назвав Євромайдан штучним хороводом Голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв назвав Євромайдан у Чернівцях \”політичним хороводом\” і штучною акцією. Таку думку він висловив сьогодні на брифінгу.
Губернатор порівняв численні мітинги на підтримку євроінтеграції по всій Україні з Буковинським віче, яке за ініціативою ОДА провели у Чернівцях на початку листопада.
\”Як тільки якоюсь хорошою і гарною ініціативою займаються політики, то з цього толку ніякого не буде. (…) Я вам кажу: це піде просто для \”галочки\”, і все це зведеться до змагання прапорів. Так само, як і в нас, де опозиціонери вийшли на Центральну площу. Прапорів там було більше, ніж людей. Там – штучність. Там одразу відчувається штучність\”, – сказав голова Чернівецької ОДА.

\”У нас ви бачили, як організовано люди вийшли (на Буковинське віче)? У Львові політики, коли збирали Євромайдан, то прийшла лише тисяча людей. А в нас в абсолютно спокійному режимі було 15 тисяч\”, – додав губернатор.

\”Я дуже попросив би, щоб люди не брали участь в цих політичних хороводах і штучних заходах, де кожен хоче зробити собі піар. Ми всім показали, як потрібно проводити нормальні велелюдні заходи. (…) Ви знаєте, я скептично ставлюся до цих ваших євромайданів\”, – додав Папієв.

Нагадаємо, 3 листопада Папієв скликав Буковинське віче на Центральній площі в Чернівцях. Водночас, опозиція заявляла про те, що обласна влада змусила прийти на віче 15 тисяч бюджетників області.
Джерело: BukNews

peredplata