Папієв проти студентів. ЗАЯВА СТУДЕНТІВ ВІДЕО ФОТО

Папієв проти студентів. ЗАЯВА СТУДЕНТІВ ВІДЕО ФОТОСтуденти з чернівецького Майдану пропонують Папiєву купити окуляри. Вони вважають, що губернатор Буковини погано бачить. На брифінгу для журналістів він мав необачність сказати, що на чернівецькому Майдані присутні партійні прапори. Далі звинуватив політиків, котрі нібито займаються майданом. Студенти обурені. Бо вони тримають Майдан і прапори України та Євросоюзу. Якщо цього не бачить влада, то нехай собі купить окуляри. І не займається провокаціями.

На Майдані був помічений губернаторський філер-провокатор, котрого студенти з ганьбою вигнали. Якщо це він сказав Папiєву, що там є прапори політичних партій, то цей філер уже провокує й губернатора на неправдиві дії і слова.

Аби не було сумнівів, студенти просять Папiєва власною персоною відвідати Майдан, аби на власні очі побачити, що жодної партійної символіки там нема.

Папієв проти студентів. ЗАЯВА СТУДЕНТІВ ВІДЕО ФОТО

Папієв проти студентів. ЗАЯВА СТУДЕНТІВ ВІДЕО ФОТО

ЗАЯВА СТУДЕНТІВ

Шановний голова Чернівецької ОДА М. Папієв назвав буковинський ЄВРОМАЙДАН \”штучним\”, який проводиться для \”галочки\”, а все це призведе до змагання прапорів. Не обійшлось і без вихваляння \”Буковинського Віче\”, яке проводилось під проводом Партії Регіонів.

Ми, як активні учасники Євромайдану, офіційно заявляємо, що на мітингах відсутня партійна символіка, за виключенням першого дня мітингу у п\’ятницю, коли була присутня символіка політичних партій. Вже, у неділю молоді активісти публічно заявили, що акція є виключно громадською, тому будь-яка партійна символіка відсутня. Молодь проявила власну ініціативу, мерзне під мокрим снігом та відстоює волю українського народу! Шановна громада! Давайте разом доведемо розпочате до логічного завершення та отримаємо, те за що боримось!

ПРОСИМО М. ПАПІЄВА ВИБАЧИТИСЬ ПЕРЕД УЧАСНИКАМИ ЄВРОМАЙДАНУ ТА ПІДТРИМАТИ ПРАГНЕННЯ БУКОВИНЦІВ!

peredplata