Оголошено список вузів, які не пускають студентів на Майдан

Оголошено список вузів, які не пускають студентів на МайданСьогодні на Євромайдані в Києві активісти озвучили список ВНЗ, які не пускають студентів мітингувати.
Як повідомляють «Коментарі», до цього списку, зокрема, потрапили: Національний медичний університет ім. Богомольця, Київська музична академія ім. Петра Чайковського та Київський національний університет будівництва і архітектури. Водночас страйковий комітет студентів продовжує страйк і закликає студентів українських ВНЗ приєднуватися до Евромайдану. Вони також наполягають на підписанні Угоди про асоціацію з ЄС на самміті «Східного партнерства» у Вільнюсі. «Ми, студенти, що вийшли на страйк, висуваємо до Президента три вимоги: по-перше, підписати Угоду про асоціацію України з ЄС 29 листопада, по-друге, забезпечити безпеку \” евромайданов \”по всій країні, по-третє, припинити практику заборони проведення мітингів через суди», – заявили студенти на Майдані Незалежності.
Вчора члени Кабміну в київських ВУЗах агітували студентів не ходити на Евромайдан. У той же час на Майдані Незалежності в Києві продовжують мітингувати близько тисячі молодих людей, включаючи студентів столичних ВНЗ та ВНЗ Західної України

peredplata