ТВА: ми ніколи не зрадимо свого глядача

ТВА: ми ніколи не зрадимо свого глядачаУлюблений телеканал буковинців (і не тільки) ТВА продовжує працювати, попри чергове вимкнення з ефіру. Колектив запевняє, що ніколи не зрадить свого глядача.

Як розповіла сьогодні на прес-конференції в. о. директора компанії ТВА Тата Кеплер, працівники переконані, що вимкнення сталося не без участі місцевої влади та, зокрема, губернатора Михайла Папієва. Каналу не дали навіть можливості домовити астрономічну добу…

— Це вже четверта спроба викинути нас з ефіру. Тепер це трапилося, щойно ми домовилися про прямі ефіри з Київського майдану. Вимкнули за лічені хвилини. Ми обіцяємо, що скоро повернемося і, сподіваємося, цього разу назавжди. Зараз ведемо мовлення онлайн, йде сторінка новин про те, що відбувається у Києві та що – в Чернівцях, – сказала в. о. директора. У столиці зараз почергово працюють наші оператори.

– Нас вимкнули, бо злякалися правди, – продовжує головний редактор інформаційного відділу новин Юлія Сафтенко. — Але канал – це не частота, а люди. Ми одностайні, як ніколи, виходимо щодня на свої робочі місця. Сил для боротьби вистачить. Звертаюся до журналістської спільноти із закликом згуртуватися, підтримати нас. Якщо ми врятуємо канал ТВА, то здобудемо свою незалежність. В єдності наша сила!

Наші колеги сподіваються вже за тиждень-півтора вийти з мовленням в усіх кабельних мережах міста та й в аналоговому сигналі. Наразі ж з роботою незламних працівників цього каналу можна ознайомитися на сайті tva.ua та в соцмережі на сторінці Facebook. Вони, як завше, чекають своїх шанувальників.

peredplata