СЕСІЯ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ДОБРОВІЛЬНОЇ ВІДСТАВКИ УРЯДУ, ПРЕЗИДЕНТА ТА ПОКАРАННЯ ВИННИХ У ПОБИТТІ МАЙДАНУ

СЕСІЯ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ДОБРОВІЛЬНОЇ ВІДСТАВКИ УРЯДУ, ПРЕЗИДЕНТА ТА ПОКАРАННЯ ВИННИХ У ПОБИТТІ МАЙДАНУСЕСІЯ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ 46 ГОЛОСАМИ \”ЗА\” ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ З ВИМОГОЮ ДОБРОВІЛЬНОЇ ВІДСТАВКИ УРЯДУ, ПРЕЗИДЕНТА ТА ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ ПОКАРАТИ ВИННИХ У ПОБИТТІ МАЙДАНУ.

Як повідомляє кореспондент БукІнфо з Ратуші, троє депутатів утрималося, серед них – секретар міської ради Віталій Михайлішин. Під час голосування за це рішення у залі було зареєстровано 49 депутатів.

Нагадаємо, що перед цим Віталій Михайлішин відмовився ставити на голосування проект рішення щодо винесення йому недовіри. Таке рішення він мотивував тим, що вказаний проект необхідно оприлюднити за 20 днів до розгляду. Проект рішення щодо недовіри Михайлішину вимагають розглянути фракції \”За Батьківщину\” та ВО \”Свобода\”.

Під час роботи сесії постійно лунали заклики або вийти депутатам до людей, або завести людей до сесійної зали.

Станом на 18.05 пікетувальники заблокували приміщення сесійної зали Ратуші з вимогою поставити на голосування питання про недовіру секретарю міської ради Михайлішину.

Джерело

peredplata