Як карати негідників?

Як карати негідників?Один фахівець з військових стратегій висунув вчора досить відомі методи впливу, якими чомусь ніхто досі не користується:

1. Персональна відповідальність. У кожного депутата, який не проголосував за відставку, і членів Кабінету міністрів (суддів, ментів, співробітників АП) є квартири в Києві. З\’ясувати адреси не складно. У кожного вдома щодня повинні стояти невеличкі пікети симпатичних студентів з великими фотографіями розгону Майдану і простий написом типу «У П.І.Б. Кров на руках». Кожному з них повинно бути соромно перед сусідами, дружинами, дітьми, батьками, гувернантками, вахтерами, коханками і.т.д.

2. У багатьох з них є діти. Багато вчаться за кордоном. Вичислити їх в соц. Мережах не складно. На їх сторінки та сторінки їх друзів потрібно постійно викладати матеріали з позначкою: Тато такого-то несе відповідальність за кров мітингувальників. Нехай дітям буде соромно за батьків.

3. У кожного з них є власність у Європі, треба підтягнути діаспору гастарбайтерів і оповістити сусідів цих мудаків, поруч з ким вони живуть, за таким же принципом, невеликий, але щоденний пікет.

4. Збирати фотодокази розкішного життя (фото машин, будинків, годин, відпочинку на курортах і.т.д.) і цілеспрямовано поширювати через Мережу серед жителів Сходу і Півдня з відповідними коментарями.

5. Багато людей, які працюють у цих жаб, насправді на боці Майдану. Садівники, няні, кухарі, водії і.т.д., вони, може, й раді б злити кудись цікаву інформацію анонімно, але куди? Потрібно створення інструменту, який дозволяє це робити. Вийшло стільки людей у Києві, напевно родичі, або Ваші сусіди або колеги або знайомі, де-то як-то пов\’язані з нашими персонажами і можуть поділитися інформацією.

6. Через цей же ресурс треба обов\’язково зіпсувати їм Новорічні свята. Нехай зливають інформацію з турагентств, авіакас. Побачили в своєму готелі на Балі когось із них, фоткайте і зливайте в Мережу.

7. Фабиевая тактика. Володіючи великим людським ресурсом перед нашими співвітчизниками у формі, набагато краще озброєними, але нечисленними, варто уникати прямих зіткнень. Шароголовые кошенята в даний момент втомилися. Вони мало сплять і погано їдять. Кошенятам холодно. Вдома чекає сім\’я і миска сметани. Саме час їх змусити працювати фізично. Змусити рухатися по переповненому місту. Змусити командирів проявляти військову кмітливість, що шароголовых втомлює.

Умовно. Одна колона йде вранці до АП і всі про це повинні знати ще ввечері. А вранці вже робити три колони і другу, наприклад, відправляти блокувати вертолітний майданчик на Парковій, а третю до Конституційного суду. І так постійно. Підійшли і пішли.

Відпочили, змінили людей. Хлоп! Раптом поїхали блокувати трасу на Кончу-Заспу, тільки вони туди перегрупуються, інша колона вже пішла мітингувати, наприклад, біля посольства Росії. І так далі. Це, звичайно, спрощена схема. Там є багато цікавих деталей і прийомів. До чого це призведе і можна реалізувати таку стратегію, нам з Вами невідомо. Але зате молодь зможе хоч походити по місту і трохи зігрітися.

Vlad Vorozhbiev

Джерело

peredplata