В Борисполі таки приземлилися 2 борти з російським спецназом

В Борисполі таки приземлилися 2 борти з російським спецназом Глобально, у Януковича вже бракує сили для перемоги над революціонерами

За неофіційною інформацією з \”Украероруху\”, позавчора увечері на летовищі в Борисполі приземлилися 2 літаки з російським спецназом Міністерства Внутрішніх Справ Росії.

Посадова особа \”Украероруху\” відмовилася приймати ті борти і подала у відставку.

Подальша доля тих російських спецназовців була така. Їх розмістили на одній з баз в районі Святошина. Частину спецназівців передягли в цивільне, щоб вони в подальшому виконували роль так званих тітушок на вулицях Києва.

Причина появи спецназовців МВС Росії на території України така, що бійці українського Беркуту вже відмовляються виконувати накази влади. Так, зокрема, Вінницький Беркут у присутності генерала МВС України зняв обладунки і залишився в казармах.

Глобально, у Януковича вже бракує сили з числа українських силовиків, а тим більше – українських громадян, для перемоги над революціонерами, тож і з\’явилося бажання слідом за російськими грошима позичити ще й живої сили в лавах російського спецназу.

Ігор Рудич ,
журналіст

Джерело

peredplata