Студенти вимагають, щоб депутати Чернівецьких обласної і міської рад склали мандати через брехню та ігнорування вимог громади

Студенти вимагають, щоб депутати Чернівецьких обласної і міської рад склали мандати через брехню та ігнорування вимог громадиЗаява страйкому від 07.12.2013 року.

Володимир Палагнюк:

Висловлюючи позицію страйкового комітету студентів міста Чернівці, 3 грудня я зробив заяву щодо блокування Чернівецької міської ради, яку було сприйнято неоднозначно.

У відповідь на маніпуляції та спекуляції навколо оприлюдненої мною заяви наголошую наступне: своїм виступом я прагнув убезпечити студентство від можливих репресій та переслідувань внаслідок блокування Чернівецької міської ради.

Розмови про те, що студентство розкололось чи підігрує владі, безпідставні. Ми єдині в нашому прагненні зробити Україну справді європейською. Ми захищаємо інтереси та прагнення студентів Євромайдану в Чернівцях, а не окремих політичних сил.

Іван Данелюк:

Зважаючи на нещодавно оприлюднену заяву депутатів фракції Партії регіонів Чернівецької міської ради, де йдеться про те, що вони не підтримували рішення «Про звернення до Президента України Януковича В.Ф., Кабінету Міністрів України та Генеральної прокуратури України» від 02.12.2013 року, страйком наголошує про наступні вимоги до керівництва та депутатського корпусу Чернівецької міської ради:

1. Ні в якому разі не скасовувати рішення Чернівецької міської ради «Про звернення до Президента України Януковича В.Ф., Кабінету Міністрів України та Генеральної прокуратури України» від 02.12.2013 року.

2. На найближчій сесії Чернівецької міської ради прийняти рішення про звернення до Верховної Ради України з вимогою до народних депутатів парламенту скласти мандати.

3. Депутатам Чернівецької міської ради скласти мандати у зв’язку з недієздатністю та непідтримкою ініціатив місцевої громади.

4. Депутатам Чернівецької обласної ради скласти мандати у зв’язку з непідтримкою ініціатив місцевої громади.

Заявляємо, що Чернівецький Євромайдан – мирний і безстроковий. Наша мета – європейське майбутнє України, де влада працює для людей, а не навпаки, для чого необхідне повне перезавантаження усіх гілок влади на всіх рівнях.

Джерело

peredplata