На кордоні \”Порубне\” затримали румуна з контрабандою

Вчора, прикордонниками Чернівецького загону спільно з митниками в пункті пропуску «Порубне» виявлено сигарети, власник яких упакував їх під дверцятами автівки.

Погостювавши на Буковині та повертаючись автомобілем «Рено» на Батьківщин, 45-річний румун вирішив прихопити із собою 120 пачок сигарет марки «ФЕСТ» та «KENT».

Останні були виявлені охоронцями кордону та митниками під час огляду автомобіля в порожнині лівого порога днища автомобіля під лівими передніми дверцятами. За приховання тютюнових виробів чоловіку довелося попрощатися з автомобілем «Рено» 2001 року випуску, який було вилучено та оцінено у майже 50 тисяч гривень.

Також, тютюнові вироби прикордонниками цього загону виявлялися і на інших ділянках українсько-румунського кордону. Так, цими вихідними за 50 метрів від державної межі правоохоронцями відділу «Черепківка» виявлено 10 пакунків з майже 2 тисячами пачок сигарет на понад 23 тисячі гривень та затримано одну особу, яка можливого являється власником даних тютюнових виробів. Ще 6 ящиків сигарет днем раніше виявили прикордонники відділу «Красноїльськ», які невідомі приховали з метою подальшої переправи їх до сусідньої Румунії.

Наразі тривають заходи щодо встановлення причетних осіб до протиправної діяльності на кордоні.

peredplata