Наша відповідь має бути у санкціях та арештах активів влади, – екс-глава НАТО

Наша відповідь має бути у санкціях та арештах активів влади, - екс-глава НАТОКолишній голова офісу НАТО в Києві Джеймс Грін вважає, що проти нинішньої української влади потрібно посилювати тиск з боку країн Заходу.

«Час для терпіння закінчився. Наша відповідь повинна бути на мові, котру зрозуміють бандити: санкції, арешт активів та зневага», – сказав Грін.

У той же час, Кетрін Ештон, верховний представник Євросоюзу з зовнішніх питань вважає штурм вночі недоречним аргументом у діалозі з суспільством.

«Нині, кілька годин потому, я з сумом спостерігаю за тим, як міліція застосовує силу, щоб прибрати мирних людей з центру Києва. Владі не потрібно було діяти під прикриттям ночі, щоб розпочати спілкування з суспільством за допомогою міліції. Діалог з політичними силами та суспільством і використання аргументів – це завжди краще, ніж аргумент сили», – сказала Ештон.

За матеріалами politics.puls.kiev.ua. Подробнее:http://www.gromtv.net/24717-nasha-vidpovid-mae-buti-u-sanktsiyakh-ta-areshtakh-aktiviv-vladi-eks-golova-nato

peredplata