Гриценко попереджає про страшніше за \”тітушків\” бандитське формування

Гриценко попереджає про страшніше за "тітушків" бандитське формуванняЗа словами опозиціонера Анатолія Гриценка, після провалу голосування за відставку Кабміну починається тривала і жорстка боротьба.
\”Дотепер найжорсткіше проти нас діяв \”Беркут\” МВС, інші силові структури не втручалися. Деякі з них (армія зокрема) й надалі стоятимуть осторонь, інші – готові, але не отримали наказу\”, – написав Анатолій Гриценко у своєму блозі на \”Європейській правді\”.

Нардеп наголошує, що опозиція відслідковує ситуацію, але тут є декілька нюансів.

За достовірною інформацією, на арену готовий вийти новий гравець, набагато небезпечніший, ніж \”Беркут\” – заздалегідь підготовлене бандитське формування, більше дивізії за чисельністю (20000+), ніде не зареєстроване і ніякій із держструктур не підпорядковане. Створене на основі тіньових охоронних структур кримінального світу. Порівняно з ними, \”тітушки\” – то хлопчаки, – попереджає Гриценко.

Опозиціонер застерігає, що бандити готові до відкритих силових дій, замаскованих провокацій, актів устрашіння – проти політичних і громадських лідерів, проти журналістів і координаторів Майдану і Майданів у регіонах

\”Можуть діяти без ідентифікації, або провокаційно під будь-якими прапорами, як вкажуть. Формально, вони не асоціюються з владою, що ускладнює протидію в рамках правоохоронної і судової систем (при всій їхній і без того підконтрольності владі)\”, – зауважив Гриценко.

peredplata